Bonusare clienti fideli Consolight prin mySchneiderRewards

imag 1 sch

Cu fiecare achiziție de produse Schneider Electric de la Consolight, ești mai aproape de cadoul dorit!

Continue reading
2
  27 Hits

Garantia "ORICE S-AR INTAMPLA"

Garantia “ORICE S-AR INTAMPLA!” este un pachet oferit gratuit partenerilor AREL si pune la dispozitia acestora siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea echipamentelor distribuite de Sanco Grup. De asemenea, ne dorim ca, in aceasta situatie economica, clientii nostri sa beneficieze de mai multa libertate.Vezi Regulamentul ofertei aici:https://www.sancogrup.ro/garantia-orice-s-ar-intampla-2019

2
  221 Hits

ELECTRIC ARENA

1186x769 banner mare site

 

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL in parteneriat cu Echipa Consolight va invita la un eveniment special dedicat voua electricienilor, parteneri ai nostri, dezvoltat din dorinta de a oferi un cadru pentru discutii, prezentare de echipamente si solutii electrice si nu numai, un eveniment menit sa faciliteze dialogul cu peste 500 de participanti asteptati in zilele de 16 si 17 martie in Bucuresti Bd. 1Decembrie 1918 nr.1G intre orele 09:00 – 17:30.

Continue reading
2
  205 Hits

I N V I T A Ț I E "A fi PROSUMER – oportunitate si provocare"

 

Stimate Doamne, Stimati Domni,

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL si Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE, in calitate de parteneri, au deosebita onoare de a va invita sa participati la dezbaterea „A fi PROSUMER – oportunitate si provocare” organizata in data de 18 aprilie 2019, in cadrul Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica RoEnergy ce se desfasoara in incinta  Universitatii POLITEHNICA Bucuresti in perioada 17 – 19 aprilie 2019.

       In 18 aprilie dezbaterea se va desfasura dupa urmatorul program:

14:00-14:30   Primirea si inregistrarea participanților

Continue reading
1
  245 Hits

Târgul Prosumatorilor RoEnergy România

Comunicat de presa

Doriți să vindeți energie în rețea ?

UNIC ÎN ȚARĂ:  Târgul Prosumatorilor RoEnergy România, 17-19.04.2019, vă pregătește oferta de tehnologii !

Începând din 2019, în premieră absolută, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea. Deja zilele precedente, au fost semnate primele contracte între prosumatori și distribuitori, ceea ce înseamnă că, în prezent, există români care căștigă în urma vânzării de electricitate produsă pe acoperișul casei ori în curte.

Toate detaliile despre cum puteți deveni prosumatori le puteți afla de la singurul târg din Romania profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței, 313, în perioada 17-19 aprilie 2019.

Continue reading
1
  250 Hits

"A fi PROSUMER -- oportunitate si provocare"

arel 675

Cum puteti deveni independent energetic si, in acelasi timp, producator de energie electrica PROSUMER, puteti afla la dezbaterea organizata de Asociatia Romana a Electricienilor AREL si Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE ce se va desfasura sambata 16 martie 2019 la ROMEXPO, pavilionul B, etaj 1, sala de conferinte Madgearu, incepand cu ora 12:00, in cadrul expozitiilor reunite CONSTRUCT - AMBIENT EXPO si ROMTHERM.

Confirmati prezenta pe e-mail asociatia.electricienilor@gmailtel. 0722 622 697

Continue reading
2
  260 Hits

AFM termen prelungit

Panouri fotovoltaice gratuite pentru 9.000 de gospodării.

Termenul de depunere a dosarelor a fost prelungit.

panouri fotovoltaice

100 de milioane de euro sunt alocate prin Programul Operaţional Regional pentru montarea de celule fotovoltaice la peste 60.000 de unităţi locative din ţară, a spus joi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, precizând că 9.000 de gospodării vor beneficia de gratuitate inclusiv la montaj.

Citeste mai mult: adev.ro/pnbe9x

Continue reading
2
  410 Hits

AFM Finantare

Din martie se acordă finanţări pentru panouri fotovoltaice.

Cum pot fi accesaţi cei 20.000 de lei

panouri fotovoltaice

30.000 de locuinţe pot accesa finanţare pentru instalarea de panouri fotovoltaice din cea de-a doua jumătate a lunii martie, a anunţat Cornel Brezuică, preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

 „Anul acesta vom pune în funcţiune programul, pentru că suntem la final cu toate procedurile administrative şi apreciem că după jumătatea lunii martie persoanele fizice pot beneficia de finanţare. Bugetul este pentru 30.000 de locuinţe, împărţite pe cele 7 regiuni”, a spus Cornel Brezuică.

Citeste mai mult: adev.ro/pn8aia

Continue reading
2
  314 Hits

Program de fidelizare dedicat partenerilor electricieni, instalatori si constructori

arel img 1

 Pentru mai multe detalii, apasati pe imagine.

Continue reading
4
  382 Hits

WORKSHOP—DEZBATERE „CASA VERDE FOTOVOLTAICA” Lansare oficiala a cursului de specializare autorizat ANC “Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare”– cod COR 741103

 In data de 11 octombrie 2018, Asociatia Profesionala a Electricienilor din Romania AREL a organizat, in parteneriat cu Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE, in cadrul editiei 2018 a TIB, la ROMEXPO, Sala Madgearu, un Workshop-Dezbatere intitulat „Casa Verde Fotovoltaica”. Evenimentul a avut sustinerea Clusterului CERMAND si a Centrului de Transfer TehnologIc PETAL, precum si a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti si a Universitatii Valahia din Targoviste.

La evenimentul – dezbatere au participat membri ai Asociatiei Romane a Electricienilor AREL, membri ai Asociatiei Patronale Surse Noi de Energie SunE, studenti, reprezentanti ai Clusterului CERMAND si ai Centrului de Transfer Tehnologic Petal dar si reprezentanti ai unor firme de instalatii electrice, viitori posibili instalatori autorizati AFM in cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaica", reprezentanti ai presei de specialitate, cat si viitori posibili beneficiari ai acestui program.

Continue reading
5
  1299 Hits

INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE cod COR 741103

Instalator sisteme fotovoltaice solare

Cursul de specializare Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare, cod COR 74110, oferă participanților posibilitatea de a-și consolida cunostințele si de a-si dezvolta abilitățile cu privire la proiectare, componente, instalare, punere în funcțiune, service si mentenanta unor sisteme bazate pe panouri fotovoltaice.

Inscrierile se fac prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pot fi depuse la Secretariatul AREL din Bucuresti sau de la sucursalele din tara.

https://www.arel.ro/cursuri/curs-sistemul-fotovoltaic-primavara-2014

Continue reading
8
  1105 Hits

AREL TIB 2018

 

asd

I N V I T A Ț I E

 

Stimate Doamne, Stimati Domni,
Asociatia Romana a Electricienilor–AREL si ROMEXPO S.A., in calitate de parteneri institutionali, au deosebita onoare de a va invita sa participati la manifestarile organizate in data de 11 octombrie 2018, in cadrul Targului Tehnic International Bucuresti TIB 2018, pavilionul B, sala de conferinte Madgearu.

Continue reading
3
  411 Hits

Targul Tehnic International 10-13 octombrie

 

TIB se va desfasura in perioada 10-13 octombrie 2018, intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

1

Continue reading
3
  320 Hits

Noutăți fără precedent la IEAS 2018!

logo ieas 2x 9

Noutăți fără precedent la IEAS 2018!

Cea de a XIV-a ediție a Expoziției Internaționale de Echipamente Electrice și Automatizări, International Electric&Automation Show – IEAS, se va desfășura în perioada 18 - 20 septembrie, la Palatul Parlamentului din București și va reuni peste 80 de companii din România și din străinătate, într-un concept integrat de business.

Continue reading
3
  264 Hits

Conferinta "ENERGIA IN PRIZA” a ajuns la a VI-a editie


energia banner728x90 2018

Grupul de presa BURSA organizeaza cea de-a VI-a editie a Conferintei "ENERGIA ÎN PRIZA”, pe 6 septembrie 2018, începând cu ora 9:30, la sediul ELECTRICA SA din bd. Grigore Alexandrescu nr. 9, sala Radu Zane, din Bucuresti.

Continue reading
2
  528 Hits

CAMPANIE DE COLECTARE RECOLAMP

 

1arel

 

Va anuntam pe aceasta cale, cu putina intarziere, ca am lansat o noua etapa a campaniei dedicate electricienilor "Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castigi garantat premii!"

Continue reading
5
  554 Hits

AREL Comunicat de presă

Prețul energiei crește, costul tehnologiilor scade. Cum ne putem pregăti pentru noua piață – aflați la singurul Târg specializat din România: RoEnergy Bucureşti 2018 !Târgul Internaţional RoEnergy România, Evenimentul Nr. 1 al industriei de Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile din tara noastră, se va desfășura în București, Rectoratul UPB, B-dul Splaiul Indepedenţei, 313, în perioada 9-11 mai 2018. Ediția nr. VII a Târgului RoEnergy România caută să-i reunească pe toți jucătorii industriei de profil, alături de autorități și asociații profesionale, într-un moment în care Regenerabilele și Eficiența Energetică se pregătesc pentru un nou început.Asociatia Romana a Electricienilor-AREL va fi prezenta la eveniment cu o serie de manifestari.*Joi 10 mai ora 12:00 - Curs demonstrativ de verificari electrice ale centralelor termice. Prezinta ing. CETATEANU Florin Membru Fondator Asociatia Profesionala a Specialistilor in Domeniul Echipamentelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat ASPIR .*Vineri 11 mai ora 12 - Curs demonstrativ de verificari electrice teoretice si practice. Prezinta ing. MADULARU Mihai Presedinte Asociatia Romana a Electricienilor AREL. *Workshop Sisteme Fotovoltaice Solare-Cum puteti deveni independent energetic.*Workshop “Independenta Energetica” joi 10 mai orele 13-15 Rectorat UPB, B-dul Splaiul Independentei, 313 conferinta “Electrosecuritatea - parte integrantă a sistemului de muncă socio-tehnic” Dr. Ing. Daniel N. Fîță, membru AREL, președinte Asociația Română de Electrosecuritate intrare gratuita descarca invitatia: https://drive.google.com/file/d/1NIkxiMrJcMso3nUeApLYwFmoLov1suFy/view?usp=drive_webDE CE SĂ VIZITAȚI TÂRGUL RoEnergy București ?• Aflați cum puteți controla prețul încălzirii ( de la economii consistente până la Independența energetică totală ): rezidențial, comercial, industrial, etc.• Stați de vorbă direct cu companii profilate pe: tehnologii și soluții de încălzire, contoare smart de apă, energie din deșeuri, creștere a eficienței energetice a clădirilor, ilumimat LED, panouri solare, apă caldă, încălzire prin pardoseală, etc. • Puteți participa la următoarele manifestări : Conferința Eficiența energetică & Energii regenerabile în clădiri (9.05.2018), Conferința Resurse umane în sectorul energetic (9.04.2018), Workshop Cum puteți deveni Independent energetic (10.05.2018)Beneficii: contacte directe cu furnizorii de soluții și primirea prezentărilor în format electronic (lucrările susținute)Trenduri in 2018 -apariția și dezvoltarea prosumerilor-extinderea tehnologiilor Casei pasive-digitalizarea şi soluţiile smart devin tot mai răspândite, ca vectori de eficienţă energetică, respectiv soluţii nepoluante -ieftinirea tehnologiilor concomitent cu apariţia unor soluţii inovatoare de stocare a energiei-necesitatea rezolvării unor probleme stringente pentru România, cum sunt încălzirea şi managementul deşeurilor-instalaţii de capacităţi mici (de la 1-3 kw până la 100 kw): solar, PV, biomasa, eolian, etc.-mentenanţe, retehnologizări parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene- implementare de tehnologii de creştere a eficienţei energetice în clădiri si industrie ( inclusiv BMS)- tehnologii LED-energie din deşeuri-retehnologizări, mentenanţe hidrocentrale şi microhidrocentrale-cogenerare

Tematica RoEnergy Bucureşti 2018Tematica Târgului ( selecţie): eficienţă energetică în clădiri, energie solară, PV, bioenergie ( biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), energie geotermală, microhidroenergie, etc.

8
  784 Hits

Invitatie - Sarbatorim impreuna Saptamana Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca.

In toata Uniunea Europeana se sarbatoreste in aceasta perioda „Saptamana Europeana pentru Securitatea si Sanatatea in Munca” 23 - 27 octombrie este saptamana in care se vor organiza o serie de activitati specifice dedicate SSM, in Romania si in intreaga Europa.Sarbatorim impreuna!la Seminarul Tehnic „Siguranta si securitatea instalatiilor electrice in industria alimentara – norme si reglementari specifice de montaj, exploatare si verificari periodice”ce va fi sustinut de Asociatia Romana a Electricienilor – AREL impreuna cu partenerul profesional CNRI – Consiliul National Roman de Iluminat 28 octombrie 2017 – ROMEXPO la Centrul de Presa ora 10:00Stimati Domni, Stimate Doamne,Asociatia Romana a Electricienilor – AREL si ROMEXPO S.A., in calitate de parteneri institutionali, au deosebita onoare de a va invita sa participati la lucrarile Seminarului Tehnic „Siguranta si securitatea instalatiilor electrice in industria alimentara – norme si reglemantari specifice de montaj, exploatare si verificari periodice” care se va desfasura in data de 28 octombrie 2017, in cadrul Targului international INDAGRA.

Evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program10:00 – 15:00 Program Seminar Tehnic

1000 – 1030 Primirea si inregistrarea participanților1030 – 1150 Cuvant deschidere si scurtă prezentare a participantilor => Moderator: Ionel PATRUT - Vicepreședinte Asociatia Romana a Electricienilor - AREL1150 - 1220 Notiuni de Electrosecuritate autori dr. ing. Fita Nicolae Presedinte Asociatia Romana de Electrosecuritate si prof. univ. dr. ing. Moraru Roland Universitatea din Petrosani.1220 – 1240 Autorizarea Internă a Electricienilor => Prezinta: Adrian ISPĂSOIU - Președinte al ARSSM Asociația Româna pentru Sănatate și Securitate în Muncă.1240 – 1330 Lansare curs specializare „Instalator Sisteme Fotovoltaice Solare” calificare aliniata la cerintele Europene. Standard ocupational competente => Prezintă Prof. Dr. Ing. Marin BICA responsabil directie invatamant AREL.1330 – 1400 Pauza de Cafea1400 - 1420 Lansare curs specializare „Competente Verificari Electrice => Prof. Dr. Ing. Marin BICA responsabil directie invatamant AREL.1420 – 1500 Dezbateri libere pe tematicile prezentate

Program de vizitare si locatie la INDAGRA 2017: Ne gasiti in pavilionul central A+7,70 stand B 302 Dupa urmatorul program: 25 – 28 octombrie 2017 (miercuri – sambata): intre 10.00 si 18.0029 octombrie 2017 (sambata): intre 10.00 si 16.00Acces: Bilet intrare vizitatori specialisti si studenti: 20 lei/zi Tarif acces parcare: 3 lei/oraPrimi 50 solicitanti, care trimit e mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. beneficiaza de o invitatie gratuita la Seminarul Tehnic Marinel SIMTEADir.exec. Asociatia Romana a Electricienilor – AREL

6
  1520 Hits

AREL&ROMEXPO INVITATIE SEMINAR ELECTROSECURITATE

INVITAȚIEla Seminarul Tehnic ELECTROSECURITATEsustinut de Asociatia Romana a Electricienilor – AREL13 octombrie 2017 – ROMEXPO. In cadrul TIB 2017. Pavilionul Central Sala CupolaStimati Domni, Stimate Doamne,

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL si ROMEXPO S.A., in calitate de parteneri institutionali, au deosebita onoare de a va invita sa participati la lucrarile Seminarului Tehnic ELECTROSECURITATE, care se va desfasura in data de 13 octombrie 2017, in cadrul TIB 2017 – Targul Internationat Tehnic Bucuresti, incepand cu orele 11:00, si care are drept obiective si teme:- abordarea si diseminarea normativelor specifice de electrosecuritate si asigurarea securitatii in munca, intalnite in practicarea profesiei de electrician;- ințelegerea și aplicarea corectă a legislației primare și secundare privind aspectele de Sănătate și Securitate în Muncă, pentru meseria de electrician, pe toate domeniile de specializare;- caleidoscop tehnic privind instalatiile electrice de joasa tensiune - exploatare, intreținere și verificari periodice.

Evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program: 11:00 - 16:00 Seminar Tehnic ELECTROSECURITATE

11:00 - 11:30 Primirea si inregistrarea participanților

11:30 - 11:50 Cuvant de deschidere și scurtă prezentare a participantilor.  => Moderator: Mihai MĂDULARU - Președinte AREL

Continue reading
9
  1831 Hits

Târgul Național de Energie AFEER

Dragi colegi Electricieni va invitam la Târgul Național de Energie AFEER, în cadrul IEAS 2017! 19-22 septembrie, Palatul Parlamentului

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL impreuna cu DK EXPO organizatorul a celei de a XIII a ediții a International Electric & Automation Show ce va avea loc între 19 și 22 septembrie la Palatul Parlamentului. IEAS 2017 va fi și gazda Târgului Național de Energie – AFEER, în sala I.C. Brătianu. AFEER și-a propus să vină în sprijinul consumatorilor organizând primul târg de energie electrică din România. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să discute cu principalii furnizori de energie electrică din România, pentru a afla, direct de la sursă, cele mai utile și mai noi informații. În acest fel, consumatorii de energie electrică vor putea înțelege mai bine drepturile pe care le au și vor putea să-și aleagă cea mai avantajoasă ofertă de electricitate.Printre companiile expozante se numără: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe website-ul oficial al evenimentului http://www.targdeenergie.ro/AFEER - Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România își propune sa fie „vocea” furnizorilor de energie și un partener de dialog de încredere pentru toți cei interesați. În 2017 Internațional Electric & Automation Show oferă vizitatorilor săi o experiență unică ce include: prezența a peste 80 de companii expozante workshop-uri tematice, conferințe business, dar și Gala de premiere a competiției Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. AFEER este un partener de tradiție al expoziției IEAS. Partenerii IEAS 2017 sunt companiile Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric. Accesul se face pe baza de invitație. Click aici pentru înregistrare.

6
  1719 Hits

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH .