Asociatia Romana a Electricienilor – AREL in parteneriat cu Amavys Project va invita la programul de Training KNX Basic Course

CURS CNX BASIC

 
 
   

SCOPUL CURSULUI

Insusirea principiilor fundamaentale pentru transmisiile de date in mediul KNX si familiarizarea cu tehnicile de programare cu software-ul ETS4.

PRIMA SERIE DE CURS PE 2018 29ianuarie - 01februarie

Citeste mai mult...

CURS PREGATIRE TEORETICA PENTRU ATESTARE ANRE A ELECTRICIENILOR AUTORIZATI ANRE VERIFICATORI DE PROIECTE (VP), EXPERTI EXTRAJUDICIARI(EXP)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Curs de pregatire teoretica pentru electricienii autorizati ANRE in vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de verificator proiecte (VP), expert tehnic extrajudiciar(EXP) in domeniul instalatiilor electrice.

 

Citeste mai mult...

CURS DE PREGATIRE TEORETICA VP, EXP A ELECTRICIENILOR AUTORIZATI ANRE 2017

Asociatia Româna a Electricienilor AREL organizeaza cursuri de pregatire teoretica aplicativa pentru electricienii autorizati ANRE în vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de verificator de proiecte (VP) si a expertilor tehnici de calitate extrajudiciari (EXP) in domeniul instalatiilor electrice corelat cu programul ANRE.

PROGRAMUL DESFASURARII CURSULUI TEORETIC DE PREGATIRE IN VEDEREA AUTORIZARII, PRELUNGIRII VALABILITATII LEGITIMATIEI DE (VP), (EXP).
Se va desfasura in serii de cate 25 electricieni: in 2 sesiuni primavara, toamna 2017 la Bucuresti cat si in sucursalele din tara. 

Va rog accesati periodic site-ul AREL pentru a va informa asupra datei si locului de desfasurare a seriilor de curs. Programul poate suferii modificari in functie de solocitari si orar ANRE.

Citeste mai mult...

CURS DE PREGATIRE IN VEDEREA AUTORIZARII-REAUTORIZARII ANRE A ELECTRICIENILOR 2018

Asociatia Româna a Electricienilor AREL este avizata ANRE sa organizeze cursuri de pregatire teoretica si aplicativa în vederea participarii la primul examen de autorizare ANRE sau pentru reinoirea autorizatiei ANRE, corelat cu programul ANRE pentru sesiunea de Primavara Toamna 2018 in Bucuresti cat si in sucursalele AREL din tara.

Pentru membrii Asociatiei Romane a Electricienilor AREL cursurile de Autorizarea Reautorizare EA sunt Gratuite.

Lector Prof. Univ. Dr. Ing. BICA Marin

Citeste mai mult...

Curs "Sistemul fotovoltaic" actualizat la 2 module.

Asociaţia Română a Electricienilor – AREL, organizează la sediul AREL din Bucureşti, cat si in cadrul sucursalelor din tara: Craiova, Constanta, Timisoara, Bacau, in cursul anului 2015 o nouă serie de cursuri cu tema Sisteme fotovoltaice.

Cursul SISTEMUL FOTOVOLTAIC este un curs interactiv actualizat pe 2 module nu se poate trece la al 2-lea modul fara a parcurge modulul 1.

Se va desfasura in serii de cate 25 de electricieni in functie de cereri.

Citeste mai mult...

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH .