ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti.
ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii - UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala - CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor - CENTREX, al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa - EURASCO si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania - ASOEXPO.
Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp, oferind partenerilor sai o gama completa de servicii, variante si solutii menite sa satisfaca orice cerinte
ROMEXPO S.A. organizeaza anual peste 40 de targuri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala, in marea lor majoritate manifestari specializate.

Website: http://www.romexpo.orgDK EXPO
- organizare evenimente expozitionale, conferinte, simpozioane

Website: http://www.dk-expo.ro

 EXPO TRANSILVANIAEXPO TRANSILVANIA - De peste 20 ani in TOPUL ORGANIZATORILOR de TARGURI si EXPOZITII din Romania! 

Situata in inima Transilvaniei, in Cluj-Napoca, EXPO TRANSILVANIA este cel mai important centru expozitional din zona de nord-vest a Romaniei, cu o activitate de peste doua decenii in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente.

Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale anuale, EXPO TRANSILVANIA sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona central - nord-vestica a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu celelalte zone ale tarii si cu companii din strainatate.

Websitehttp://expo-transilvania.ro/